Logo B&N

Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V., kortweg ook B&N Motoren genoemd.

Ons specialisme is de fabricage – naar de wensen van onze cliënten – van een grote verscheidenheid aan technische producten. Het leveren van maatwerk dus.

B&N Motoren ontwikkelt en produceert speciale stroomaggregaten voor de verhuur, noodstroom-aggregaten, pompensets en hydraulische sets. Ook voor standaard aggregaten, die bijna alle uit voorraad leverbaar zijn, zijn wij het aangewezen adres.

Voor elke specifieke toepassing hebben wij de juiste dieselmotor ter beschikking,

W&D Wolter & Dros TBI groen

Wolter & Dros staat voor technische installaties, comfortconcepten en levensduurdenken. Samen met u ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren we technische installaties, waarbij we altijd rekening houden met het comfort van de gebruiker en de levensduur van de werk- en leefomgeving.

Logo Verwey kleur

Het technisch adviesbureau adviseert, ontwerpt en coördineert in geheel Nederland. De expertise resulteert in duurzaam en efficiënte oplossingen op het gebied van installatietechniek, klimaatbeheersing, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Maar ook oplossingen betreffende energietechniek, alternatieve energietoepassing,  procestechniek en sanitaire installaties.

Logo v

Al sinds 1920 zijn wij actief in het vervoeren van stukgoed, gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor uw vervoersbehoefte.

technopoint1

Wij zijn een groothandel in technisch hoogwaardige componenten met toegevoegde waarde. Vooral als het gaat om directe service daar en wanneer u het nodig heeft. Wij staan dag en nacht voor u klaar ! Onze voorraad is dan ook afgestemd op bedrijven die een continue productieproces bezigen.

rbtools_logo

Uw technische handelsonderneming en totaalleverancier voor de industrie. Ons kern assortiment bestaat uit bevestigingsartikelen, lagertechniek, gereedschappen, persoonlijke veiligheidsartikelen, reinigings- en onderhoudsproducten en schuur- en slijpmaterialen.

logoeuronorm

Het bedrijf is opgericht in 1896 onder de naam Twentse oliehandel en drijfriemenfabriek Duursma. In 1922 voornamelijk bekend als drijfriemenfabriek Duursma. 1961 is het bedrijf overgenomen door de heer Elting Sr. Later is door de heer R.G. Elting de assemblage van aandrijvingen opgestart te Zutphen. Doordat de voorraadhouding, assemblage, productcontrole en het spuitwerk in Nederland wordt gedaan, kunnen wij een hoge kwaliteit bieden en snel op de behoefte van de klant inspelen.

logo

Naast concrete producten, zoals motoren, generator- en pompsets, biedt Pasman Motoren & Aggregaten uiteenlopende diensten aan. Ook die vormen een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.