cropped-logo.png

Nieuwsflits van Marieke

Nieuwsflits

Marc is de afgelopen 2/3 ziek geweest. In Addis Ababa had hij al zijn eerste koorts aanval. Hij heeft zich laten testen op Malaria en dat was negatief. Dan maar gewoon door reizen. Maar de koorts aanvallen bleven terug komen en hij begon zich steeds vermoeider te voelen. In Turmi kwam hij op de camping een engelse gynaecoloog tegen die op rondreis was. Deze zei dat de symptomen toch verdacht veel om Malaria leken en de test in Addis Ababa niet volgens het boekje was gegaan. Marc heeft medicijnen van deze dokter gekregen. Vandaag is de laatste dag van de kuur. Ik heb net nog even met Marc gebeld. De koorts is weg maar hij voelt zich nog erg zwak en moe.

Marc baalt als een stekker en vind het heel erg jammer dat hij niet verder kan reizen. Voor mij als thuisfront is het fijn om te weten dat er een ziekenhuis in de buurt is en hij op een fijne camping zit met behulpzame mensen. Gelukkig zitten er apen en vogels in het bos bij de camping die voor een beetje afleiding zorgen.

Ik hoop dat Marc snel weer de oude is en zijn reis kan voortzetten
Liefs Marieke

One Comment

  1. miekevanussel@gmail.com'

    Marc, sterkte ermee en hopelijk ben je weer vlug helemaal beter

    Tante Mieke