een kleine nieuwsflits van Marc

Hoi Allemaal,

Hier een korte nieuwsflits van Marc

Ik heb tot nu toe geen enkel probleem gehad ondreweg, alleen wat vertraging bij turkse grens vanuit bulgarije. Ik had e groene kaart vergeten. Een gefaxte versie was ook goed, dus Marieke heeft de verzekering gebeld, en zij hebben de kaart gefaxt.

Verder alleen maar leuke dingen meegemaakt, en leuke mensen ontmoet. Ik ben nu in port said met twwe engelsen en ieren bezig om de auto door de douane te krijgen. Een hoop geouwehoer, veel mensen bij elkaar en opschieten ho maar. Een beetje zoals griekenland vroeger?
Verkeer is ook een drama, alles door elkaar en een en al getoeter. Hahaha!
ps ik hoop binnenkort een langer verhaaltje neer te zetten met wat foto’s 😀
groeten
Marc

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *