Het is zo ver!!!!!

MARC IS VERTROKKEN!!!!

Zondag hebben hebben Bennie en Betsy (pa en ma voor Marc) en de Kroneburgertjes ons uitgezwaaid en zijn wij samen vertrokken naar Gogh in Duitsland. Dat was onze eerste stop. In Gogh, waar mijn vader woont, hebben we een paar balken afgeleverd en nog een paar “laatste” ¬†aanpassingen aan de auto gedaan. Er werden nog snel twee nieuwe kistjes voor in de auto gemaakt en er onze daktent werd even grondig onderzocht om te achterhalen waarom onze daktent niet helemaal in elkaar klemt als je hem opende.

We hebben nog gezellig een nachtje samen in de daktent geslapen. Het is wel even wennen in de daktent die zachtjes heen en weer wiebelt als je beweegt.

’s Ochtends opnieuw inpakken en yep alles past. Hoera!!!

Tja en dan komt het afscheid. Hij brengt me naar Boxmeer waar ik met de trein weer terug naar huis ga. Phoeoeoe dikke tranen en natuurlijk komt die trein veelte snel…….

Nu zit ik hier in ons huisje ik ben blij met de rust maar vind het toch best spannend om iemand die je graag ziet los te laten op een avontuur waarvan je niet weet wat er allemaal gaat gebeuren.

liefs Marieke

ps ik heb net even Marc gebeld en hij zit ergens op een Camping zo’n 150 km voor Munchen. Morgen gaat hij de Carnet de passage ophalen en verder op weg.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *