Afscheidsfeestje

Hallo Allemaal

Ja gisteren was het heb-een-goede-reis-feestje voor Marc. Ja en de weergoden waren ons goed gezind. Toen we ’s ochtends uit ons raampje keken zagen we een strak blauwe lucht. Hoera en het zonnetje scheen volop.

In de ochtend hebben we ook de logo’s van onze sponsors op de auto geplak. Leuk en mooi om ze op de auto te zien. We ropen dan ook graag alle sponsoren op van we nog geen sticker hebben toch snel een sticker te sturen zodat deze ook op onze auto kan. Daar wordt Roester erg blij van en wij ook.

 

no images were found

gezellig bij de auto :-DOm 14.00 uur begon iedereen binnen te druppelen. Leuk en gezellig om iedereen over de vloer te hebben en onze auto Roester te showen.Marc heeft heel de dag trots bij de auto gestaan en iedereen die het hoorde wilde (of niet) verteld over alle stoere verhalen van sponsor werving en of road rijden in furstenau en alle verhalen over wat hij tot nu toe aan de auto gedaan heeft. En…… tja alle vragen proberen te beantwoorden wanneer we nu eigenlijk weg gaan……

Onze neefjes en nichtjes vonden de auto erg leuk en was een leuk speel object. Guus en Joris klommen gelijk de dektent in. Stoer helemaal naar boven en daar lol voor tien vooral toen ome Marc ze via de achterkant van de tent verraste. Ook moest er natuurlijk even gestuurd en getoeterd worden. Robin zou wel even met de auto naar opa en oma gaan. Robin vermaakte zich kostelijk zeker een kwartier gordel om het grote stuur vast pakken en naar opa en oma gaan en dan weer de gordel uit want we waren er ow nee toch niet en weer de gordel aan. Ook moest de radio wat harder tja het was K3 op de radio ;-) en draaide ze aan het knopje van de ventilator en ook mijn Kleine neefje vermaakte zich in de grote auto.

ook tuur vind de auto leuk

de daktent wordt ingewijd ook robin vind de auto leuk

Mooi om te zien dat er zo veel mensen ons veel succes komen wensen :-D

Dankjewel voor  de mooie dag

Liefs Marc en Marieke

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *