Nieuwsflits. Ik ben weer thuis!!!!

Hoi Allemaal,

 

Hier een nieuwsflits met groot nieuws. Ik ben weer thuis!!!

Ik heb er lang over nagedacht en het was een moeilijke beslissing maar heb uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Tja en waarom ben ik weer thuis. Afrika is een mooi continent maar voor mij ook een intens continent met veel indrukken en het reizen van het ene plekje naar het andere zonder te weten waar je terecht komt doet daar nog een druppeltje bij. Daarnaast vind ik het bij tijden ook best een beetje spannend. Dit alles zorgde ervoor dat ik meer gespannen hier rond loop dan ontspannen en dat maakt het reizen zwaar en dat was zeker niet de intentie van de reis.

Daarnaast gaat de weg die Marc heeft uitgestippeld over wegen te gaan die weinig bereist worden en je er mogelijk moet wild kamperen. Iets wat hem veel plezier geeft, hij houdt van avonturen, nieuwe wegen ontdekken en wild kamperen. Dit is iets wat ik erg in hem bewonder en een van de redenen dat ik verliefd op hem ben maar een liefde die ik op dit moment niet met hem deel. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik heb besloten om naar huis te gaan.

Ik heb nu nog twee maanden onbetaald verlof heerlijk twee maanden ontspannen en doen waar ik zin in heb en Marc kan de komende twee maanden doen waar hij zin in heeft, al zijn avontuurdrift uitleven. Fijn!!

De avonturen van Marc gaan nu verder zonder mij. Toen ik hem maandag belde om te zeggen dat ik goed aangekomen was, had hij alweer een nieuwe reisgenoot…. en deelt hij nu de tent met…..  Meneer Pastoor!!!

Hij was bij de ambassade van Tanzania om een nieuwe visa aan te vragen toen hij Meneer Pastoor tegen het lijf liep. Toen Marc terug naar buiten kwam om dollars te regelen voor zijn visa had Meneer Pastoor zijn stoute schoenen aan getrokken en vroeg aan Marc of hij misschien met hem mee kon reizen naar Tanzania. Zo doende is meneer Marc niet meer alleen maar heeft gezelschap van Meneer Pastoor en gaan ze samen naar south luange np met de intentie om toch ook zeker al die verlaten zand wegen uit te proberen, te avonturen…..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Comment

  1. hlwinkel@hetnet.nl'

    Hallo Marieke en Marc,
    Dat was inderdaad verrassend nieuws. Toch kunnen we je overwegingen wel begrijpen. Het is denken we erg goed dat je in ieder geval een deel van de reis samen hebt kunnen doen, vast nog vaak stof waar je over praat. We zijn benieuwd of Marc binnenkort ook in de missie wil gaan werken na z’n tocht nmet de pastoor. Voor wat de terugtocht betreft: Van m’n collega’s begrijp ik dat de haven van Tanga in Tanzania relaxter is dan Mombassa, Kenia. Vanuit beiden havens zijn afvaarten mogelijk dus je moet je voorkeur maar aangeven zodat ik prijsonderhandeling kan opstarten. In Tanga hebben we als bedrijf meer relaties, in Mombassa nauwelijks. Het zal er waarschijnlijk vooral van afhangen waar jij vanuit Oeganda het best of snelst kunt komen. Laat maar horen dan gaan we het uitzoeken.

    Groeten, geniet en goed opletten!

    Henk en Rieky