Ja Ja ik ben in Afrika

Alweer een week geleden heeft Karlijn mij naar het vliegveld gebracht. Op het vliegveld nog snel een kopje thee maar de rust is uit mijn kont want ik ga nu echt naar Afrika. Nog een dikke knuffel van MamaLijn (onze lieve Karlijn) en dan door de douane. Ja het avontuur kan beginnen.

Om 19.55 was mijn eerste vlucht en de volgende dag drie vluchten verder geheel gekreukeld  landde ik dan eindelijk om 12.20 in Lilongwe. Nog even door de douanen, de koffers pakken en dan naar Marc toe.  Daar staat hij dan lang, blond en met een brede grijns op zijn gezicht. Hoera we zijn weer samen!!!

De eerste twee dagen zijn we in Lilongwe gebleven en daarna hup naar het meer toe. Daar zijn we nu alweer een paar dagen. Het is heerlijk. Het weer is lekker warm zonder dat het heet is en onze auto staan onder een grote mangoboom met super veel mango’s maar helaas nog niet rijp. We doen een beetje van dit en dan weer een beetje van dat. Het is vakantie!!!! Ik geniet van Marc die vrolijk dan weer eens hier en dan weer eens daar een praatje gaat maken. Tja Marc kan mij niet meer wijsmaken dat hij niet goed is in small talk 😀 en zo hoor ik via alle zijn verhalen de avonturen die Marc beleefd heeft.

 

 

 

 

2 Comments

 1. vanusseljan@gmail.com'

  Fijn te horen dat het avontuur goed begonnen is. Ben weer aan het schi!lderen geslagen. op de achtergrond afrikaanse muziek (Dobed Gnahore). Zo reis ik ook een beetje mee.

  Veel liefs samen

 2. k.stijn@chello.nl'

  Ahhh,
  Dat klinkt goed!
  Helemaal weer uit de kreukels, aan een meer, lekker weertje en? Met zijn tweeen!!!
  GEWELDIG!
  Misschien maar gewoon blijven daar, totdat de mango’s rijp zijn, ha ha ha …
  Lieverds, alle leifde van de wereld gewenst en knuffelze!
  Dikke kus,
  Mammalijn